Uslovi korištenja

PRAVILA I USLOVI KORIŠTENJA

Molimo vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja sajta Vilabalkan.me. Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti sajt. Zabranjeno je koristiti ovaj sajt i bilo koji njegov dio u nezakonite svrhe.

Sajt Vilabalkan.me zadržava pravo da bez najave promjeni pravila i uslove korišćenja.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Vilabalkan.me se zalaže za očuvanje vaše privatnosti. Sajt neće distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišćenja sajta. Ove podatke Vilabalkan.me može koristi za poboljšanje i prilagođavanje sajta i njegovog sadržaja.

Prikupljene lične podatke, poput email adrese, imena i prezimena, Vilabalkan.me neće bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. Vilabalkan.me zadržava pravo korišćenja ovih podataka u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitog korišćenja od strane korisnika.  

VLASNIČKA I AUTORSKA PRAVA

Sajt Vilabalkan.me je isključivo vlasništvo firme Vila Balkan, Budva, Montenegro. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, sve dok ne krše pravila korišćenja. Sajt Vilabalkan.me sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali posjetioci i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posjetioci koriste na vlastitu odgovornost i Vilabalkan.me ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Sajt Vilabalkan.me polaže autorska prava na sve sadržaje koji se nalaze na sajtu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je Vilabalkan.me povrijedio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavjestite, a sporni sadržaj će, nakon provjere, biti uklonjen.


 

top